Portofel Bitcoin – JAXX vs EXODUS

Dupa mai multe saptamani in care am testat diverse metode pentru pastrarea in siguranta a monedei vitruale am sa va prezint doua solutii gratuite.

JAXX – este o varianta multi platforma, ceea ce reprezinta un mare atuu in ceea ce priveste mobilitatea, faptul ca il poti avea atat pe PC cat si pe mobil reprezinta clar un avantaj.

De multe ori in acest univers variatiile duc la profituri sau pierderi astfel esti tentat sa schimbi o anumita moneda cu o alta si faptul ca JAXX are incorporata aceasta functie cu sprijinul ShapeShift.io te va tenta sa o folosesti. Insa comisionul este destul de mare asa ca fiti atenti ce schimbati, personal cred ca Changelly.com e o solutie mult mai avantajoasa.

Ca si alt aspect negativ este faptul ca aplicatia nu este atat de finisata, de multe ori gasesc o suma pe care stiu sigur ca nu o mai am, trebuie sa actualizez constant balanta, o alta problema este scanarea codului QR pentru adrese, la mine pe HTC M8 – desi o detecta nu a functionat niciodata – a trebuit sa introduc adresele manual … si sunt multe caractere la o adresa de BTC sau ETH.

EXODUS – instalat de aproximativ o saptamana si folosit destul de frecvent, pot spune ca pentru mine e solutia cea mai buna.

Am folosit schimbul monezilor virtuale inclus si ma declar multumit de taxa perceputa, a fost rapid.

Ca si produs il vad mult mai rafinat fata de JAXX, poate fi modificat atat ca fundal cat si ca interfata.

Faptul ca EXODUS nu are o varianta mobil reprezinta cam singurul minus pe care i-l pot reprosa.

Ideea e ca sunt monede pe care unul le are si celuilalt lipsesc desigur ca le poti folosi inclusiv pe amandoua – fiind gratis nu ar fi o problema.

Desigur exista multe variante de portofel pentru criptomonede, atat software cat si hardware, online cat si simple bucati de hartie imprimate, in final trebuie sa alegi fix ce-ti trebuie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s