Matilda

Cum sa te cheme Matilda?

Asta e prima chestie care ma intriga, intr-o lume de Andree, Aline si Alexandre – e o treaba sa te cheme asa exclusivist … predestinat? Dar sa revenim la Matilda noastra, statea la lift, abatuta, nu de viata ci de ploaie. Buna tipa ai spune, foarte bine proportionata, cam trecuta de prima varsta dar rezumand totul intr-un cuvant – desavarsita.

O atentie teribila pentru detalii, nimic nu era asezat la intamplare in tinuta ei, absolut spre perfect in orice aspect vestimentar, tipa zici ca facea parte din fortele speciale de moda – toate liniile hainelor stau intr-o ordine, accesorii atent alese, nimic in plus, ostentativ sau revolutionar. Genul de femeie care se aranjeaza mai mult decat imi ia mie sa ajung cu masina la munca in Aurel Vlaicu din … Galati.

E lux, fita, cum imi place mie sa zic “blana” – cocheta, psihic defecta – dar placuta ochiului. E ceva ce vrei sa vezi dar nu sa cunosti, e de admirat – nu de colectionat. E floarea aia care nu o rupi, o lasi acolo sa creasca – o admiri si analizezi, apreciezi pentru ceea ce este vizual pentru ca Matilda pentru asta traieste. Priviri pe sub furis, invidie, simpatie, toate astea pentru o imagine desavarsita. Eticheta perfecta.

Vrei sa o cunosti pe Matilda? Evident ca nu, nu ai ce sa intelegi, clar e un Adolf pe sub hainele alea, ce om normal la cap sta sa-si aranjeze doar parul doua ore sa fie perfect? Dar intr-o lume asa imperfecta Matilda e ca prima picatura de ploaie, o vezi, o simti si trece, rece … ca o zi de toamna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s