O saptamana ca in 2010

Acum aproximativ o luna am renuntat la partea “smart” din telefon si am decis timp de o saptamana sa vad cum se traia in 2010, fara Facebook, fara WhatsApp, fara Viber … in teorie fara internet pe telefon.

In primul rand scapi de o durere de ceafa pe care nici nu o constientizezi initial, incepi sa vezi lumea, decoruri, gagici, lucruri pe care de obicei le ignori. Suni lumea, intrebi prietenii si rudele ce fac, initial raspund sceptici, cred ca ai ramas fara net sau ca s-a intamplat ceva rau … si e bine sa auzi o voce cunoscuta, am zis ca dupa ce reiau obiceiurile internetului o sa sun oamenii mai des.

Pe ce se duc megabitii aia de-i platim in fiecare luna? Pai daca nu pacatuiesti cu youtube-ul, se duc pe facebook si whatsapp, cel putin atat cat nu am folosit internetul am realizat ca se duce pe prostioare, rar m-am intalnit cu situatia in care imi trebuia google maps si nu aveam net asa ca a trebuit sa intreb lumea pe strada.

Da, se poate trai fara internet, nu e o necesitate reala, dar … e folositor uneori, gasesti informatia repede, te amuza si te tine conectat cu lumea.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s