I fuckin’ love you !!!!!

Zambetul tau, zambetul ala prajeste minti … si am vazut ochii tai, ochii aia … nu mi-i pot scoate din cap.

Sa revenim cu picioarele pe pamant … nu, nu mi-am pierdut virginitatea la 30 de ani … dar as fi vrut, as fi vrut ca ceea ce a fost cu tine …. sa fie inceputul meu.

Repet, nu te laud … au fost si altele, dar puse piesa cu piesa in puzzle nu completeaza imaginea …

Sa revenim, patul meu e atat de mic, incomod si non practic incat as putea sa-l descriu in 40 de moduri ca cel mai nepotrivit loc in care sa faci dragoste, porno sau orice activitate implica doi oameni care se plac … orizontal.

Nu te laud, repet … departe de perfectiune, am vazut si mai inalte, si mai scunde … mai focoase sau mai increzatoare … dar nu despre asta vorbim, am in minte acel moment … acel moment in care uiti de tot, de probleme, de monete triste sau ciudate din viata ta … imi ploua in gura … am pofta de tine … in asa hal incat ai ridicat un nou standard, o noua ierarhie … viata dinainte si dupa tine …

Da, merita sa traiesti … oricat de jos pici, oricat de greu si imposibil pare … cand te plictisesti sau nu mai gasesti drumul ori rost vietii … pentru asta traim, astfel de experiente, atat de intense ca atunci cand vezi alti oameni ca trec prin momente dificile te face sa-i incurajezi, sa crezi ca viata e frumoasa … e completa … e desavarsita … asa ca noi atunci … perfect !!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s