Schimbari

E greu sa te schimbi, foarte greu daca ai apucaturi proaste. Constientizezi, le vezi … dar le accepti ca esti subiectiv si pt ca ti-e lene.

“LENE” a fost si inca e un impediment pt orice. De la sex pana la a face lucruri mai marete … cum ar fi salvatul lumii, vaccinul anti HIV, bautul unei beri cu prietenii sau curatenie prin casa.

Cand esti singur turbezi ca nu e nimeni alaturi de tine, sa te suporte, sa te ridice, sa te motiveze … dar bai nene, adu-ti aminte toate fazele de rahat, toate certurile, toate injuraturile si toate mizeriile din ultima relatie, si nu numai ultima … toate relatiile … si brusc apreciezi linistea, apreciezi libertatea.

Vin de la munca sau din oras, uneori pe la miezul noptii, alteori pe la 6 dimineata, bag cheia in usa si intru in casa, e liniste, arunc tricoul de pe mine, iau o bere rece din frigider , ies pe balcon si privesc cerul … e bine !!!

Asta inseamna schimbarea, e multa lupta cu lenea, cu obiceiurile proaste, cu propria-ti minte care lucreaza impotriva ta, daca o lasi …

Relax … in final, totul va fi bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s