Alegerea grea

Si m-a palit melancolia, ideea e ca mi-e lene sa ma cersesc dupa companie, daca strang 2-3 insi dornici de nebunie, perfect, daca nu merg singur …
Calm si linistit, apar 2 necunoscute la orizont, ecuatie dificila de gradul 2.

Matematic sunt repetent, deci nu era vorba de rezolvare, ramanem la ipoteze filozofice. Nu ca nu se putea, dar ca erau blindate amandoua de 3 insi foarte insistenti, ceea ce parea foarte hazliu din exterior. Trebuie sa stii cand sa stai in banca ta.

Evident, in creierul ei mic de faptura sexy, asta e mare lucru … e de laudat – gloata de darlai mai mare = succes garantat, anybitch, sa purcedem.

X – o tipa draguta, fix cum imi place mie, finuta, aiurita, dansa cam haotic, cu gandul departe, sigur era pe ceva pastilute, avea ceva pofta de viata, parea un copil ce se bucura (prea mult de viata) … totusi era ceva inocent si dragut.

Y – o tipa aranjata, cu gust, cred ca era aproape de 30, dar cu mult stil, genul unsa cu toate alifiile fara s-o arda in pitiponceala, deja tipa era arta, sarm, ce sa zic, calculata in gesturi, decenta, dar parca prea “perfecta”, privire dureroasa si taiaoasa …. vulpea din poveste … ce mai.

Nici nu stii ce sa alegi, X , Y … complicat. Decizia a venit singura, s-a prezentat, m-a intrebat ce fac si mai departe nu-mi mai aduc aminte mare lucru …

Concluzia e ca daca o arzi prea filozofic, apare tot timpul un Z sa te simplifice …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s