Gigel Apocaliptzel

Gigel e un copil … vorba vine … ca doar are 23 de ani, dar statura impozanta de 1,56 m l-ar caracteriza drept hobit. Apropos … ati vazut filmul? Da ??? Ati prins loc la Orage Film? LA IMAX … nu va cred !!! … revenim la Gigel, el stie ca pe 21.12.2012 lumea va fi cufundata in bezna totala, ca polii magnetici se vor suci – spre disperarea tuturor busolelor si GPS -urilor – ca soarele va trimite valuri de foc si radiatii, ca vulcanii vor bolborosii iar Oana Zavo va fi la Capatos.

Planul lui strategic a luat forma, desi a trezit suspiciunea Frasinei, femeia de la consignatia de pe colt, se gandea cum de un zgarcit atat de aprig sa dea 200 lei pe pateu si diverse alte conserve – semn ca baiatul iar pierduse la pariuri pensia lu’ bunica-sa (asa gandi vanzatoarea – eu sa fi zis ca intra omul in concediu). Alte masuri ar fi acoperirea cu folie de aluminiu pe toate ferestrele, pus usturoi la toate usile, o bucata mare de plumb de la o baterie de masina, in caz de radiatii (se gandi ca-s destepte si ele ca fetele, toate vor trage la plumb, doar nu la el … ce sa caute ele la el, doar e prost … trag si ele la ceva mai bun), un pachet mare de lumanari (asta n-are de-a face cu apocalipsa, pur si simplu n-a mai platit factura la ENEL).

Sa nu uitam de camera lui, pe toti peretii sunt imprimate poze si articole despre apocalipsa, fiecare legata de alta cu o ata de alta culoare, toate converg insa spre pagina celebrului site rusesc, locul de unde a inceput toata aceasta nebunie a lui Gigel, din acea zi a inceput sa creada in calugirii tibetani mai mult ca in Mos Craciun. In mos a crezut pana acum doua zile cand s-a uitat la Antena 1 si a vazut ca la Sulina mosul vine cu salupa – WTF??? Nu tu reni ? Nu tu sanie? – de atunci n-a mai crezut in batranul inbracat in rosu, cu barba nerealist de lunga si alba.

Ii dorim toate cele bune lui Gigel, daca i-ar trece prin cap sa vanda la targul de la Universitate lumanarile si conservele, ar face bani de factura la ENEL, macar ar putea si el sa vada finala X Facktor poate si editiile Oana Zavor la Capatos (201 reconstituirea sinuciderii; 202 sunt nebuna ? Nu? Da?; 203 Oana Zavo Yamasha).

PS: Apocalipsa fericita tuturor si ne auzim pe maine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s