Linkin Park – Live @ Bucuresti 2012

Frumooooooos, show de 10+, voce pe Chester – poate omul, rage frumos, cum mi-as fi dorit s-o faca acum 10 ani cand eram in liceu … acum s-a mai pierdut din “nebunia mea”, om mai serios – dar tot pogo, tot dat din cap, tot racnit si trait momentul – poate mai mult ca in liceu.

A meritat, am simtit ca traiesc fiecare piesa, si am nimerit intre cei mai indraciti oameni dupa trupa asta – a se intelege partea pozitiva a expresiei – pentru ca la 20 de metri, cupluri de tinerei 20-30 de ani, ei cu ele in brate … ea rontaia popcorn, el sorbea dintr-o apa minerala (daca aveau d’aia cu lamaie, sigur femeia l-ar fi obligat sa bea d’aia … pt ca berea ingrasa) … si o gramada de copilite <18 ani, deci gradinita la concert.

Totusi nu m-am lasat intristat de masa mare de manelisti pe metru patrat, am incercat cu pretenii mei sa facem crowd diving cu o domnisoara … am reusit … 2 metri … am incercat pogo (mosh pit) … o tocilara cu rame cat a lu’ bunica-mea venita cu ta-su si ma-sa se tot agita … de ce faceti POGO???

Retardato … n-ai venit la opera … e LINKIN PARK !!!!!!!!!!!!

La Pendulum – B’estfest 2011 s-a facut pogo meserie … pacat, vechea generatie s-a ramolit … ei bine … nu si EU  😀  !!!!

Revenind la show, lumini, sunet si voce … toate au meritat fiecare banut … pana si eu am vazut ceva, si crede-ma ca la 1,68 m … viata e grea … ma uitam la niste liliputane, saracele abia ajungeau la umarul meu …

Mike Shinoda m-a impresionat … chitara, pian,voce … inca se pricep, chiar si la noi in sat a fost frumos ( pe langa ROCK AM RING … evident).

Astea fiind spuse, nota 10 pt show, 4 pt public … sa faci pogo juma de ora si sa-ti iei doar un pumn in umar suna a film porno indian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s