Get the Gringo

Mel Gibson la nivel maxim, de adrenalina si inteligenta.

Cand eram copil Batman era eroul meu preferat, nu zbura, nu oprea gloante, fara figuri … dar cresti, si intelegi ca daca ai idol un tip cu masca si colanti, ori esti sado-maso, ori ai probleme serioase … si ajungi sa cauti eroi mai … normali sa zicem. Ei bine … asta e noul meu erou personal – si mai e Tudorica dupa 2 beri – dar sa ramanem la filmul in cauza.

E bun, e un film al naibii de bun, mai ales acum … dupa MIB 3 si Avengers, care te aduce cu picioarele pe pamant, uiti de 3D, figuri si pac-pacuri … Gringo arata lumea noastra de 2 lei intr-un spectacol inteligent, filmul asta demosntreaza ca mintea bate orice si-ti arata ca si in infern, exista cale de scapare.

Povestea initiala arata un american ajuns intr-o inchisoare din Mexic, un oras intr-un alt oras, aceeasi viata de pe strazi dar la un nivel mai mic. Nu te gandi la uniforme portocalii sau celule individuale, uita tot ce stii despre puscarii … iadul cred ca arata cam asa … si cu toate astea, povestea evolueaza frumos, se deschide si te captiveaza intr-un mare fel.

Daca adormi la asta … atunci nu mai ai scapare, poti sa te duci la spovedit si ultima impartasanie … ca nu te mai vindeca nimeni.

In final, va recomad … 9,5 – NOTA MARE, nu dau >8 prea des, zic sa mergeti la cinema ca-i mai fun, mai multe detalii nu va dau ca as strica din farmec, dar ai tot ce vrei … pac pac, violenta, droguri, inteligenta si umor … gagici mai putin, dar acum nu putem pretinde tot!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s