The Darkest Hour

Un film atat de prost incat m-am intrebat de multe ori cum am rezistat pana la capat. Si nu incepe rau deloc, ba as putea spune ca pana pe la jumate … hai … un sfert chiar promite, dar o ia pe un drum atat de copilaresc incat fie au platit un scenarist bun si a renuntat imediat la treaba si au pus o fetita de 16 ani sa scrie continuarea, fie vroiau sa faca o prostie de la inceput, dar ca sa nu rupa oamenii usa la cinema, in incercarea de a fugi din sala … au spus ca sa-i mai tinem in suspans.

Efectele vizuale merita, e frumoasa Moscova si e filmat bine, dar incepand cu actorii de mana a 7-a si terminand la deciziile complet idioate ale personajelor, te intrebi daca au tras pe nas ceva si apoi s-or apucat de treaba.

Extraterestrii sunt ok, fac nebunii, pana spre final cand pierd din rautate … sa zicem.

Iar finalul … groaznic, mai bine mureau toti si-i mai crestea valoarea.

In concluzie dam un 5 pt efecte, muzica si extraterestri, daca personajele erau mai decente si povestea evolua putea fii un film de 8, dar cand vezi calul placat cu beculete si rusul ce alearga cu o portiera de masina pe baza de scut … clar, ceva e putred in Danemarca.

Fugiti, iesiti afara, in parc, la terasa, muzeu, biblioteca … orice altceva, numai nu va pierdeti 2 ore din viata ca mine, pur si simplu “PUTE”!

Pacat de buget …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s