Sherlock Holmes 2

Guy Ritchie – omul care ne-a dat Snatch, RockNrolla si Lock, Stock and Two Smoking Barrels – a facut ce putini oameni pe lumea asta reusesc, sa faci o continuare mai buna decat originalul.

Sherlock 2 e net superior lu’ 1. Oricum o dai, oricum il vezi – la cinema sau la tine pe canapea, iti arata ca 2D poate fi la fel de 3D – si pe o plasma 120 cm + deja experienta face toti banii dati pe DVD sau pe bilet. Asta e genul de film la care daca te duci, te uiti pe la jumatea lui la ceas si te intrebi cum a trecut o ora atat de repede. Spre deosebire de muuuuulte alte filme, la asta nu apuci sa te uiti la telefon sa vezi daca ai vre-un apel ratat, uiti mancarea pe foc, uiti si de bere … pt ca e bun.

Si actorii? Pai Robert Downey Junori si Jude Law fac treaba de 10+, actiune ???? fara numar … si povestea? Pai povestea s-a mai vazut, dar cand te uiti la o prajitura nu te gandesti ca ai mai mancat fix aceeasi treaba de fiecare data … mai ales daca-ti place, asa-i si aici, s-a mai vazut dar parca mai merge si de data asta.

Poti sa-l vezi cu oricine, oricum, oricand … te binedispune, taie greata si orice alt gand – ii dau un 9,5 – virgula cinci pt efecte …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s