Rosia montana – politica vs politica

Cine a fost la Rosia Montana? Cati dintre voi … aia care va dati marii ecologisti si ocrotitori ai biosferei ati fost acolo? Nu multi … dar va place sa va bagati in seama si sa ziceti ca e bine sau nu faptul ca vor sa inceapa aia exploatarile.

Nu e vorba de asta … nimanui nu-i pasa de natura, incepand de la ala care arunca un pet de bere in rau pana la ala care aproba un hotel intr-un mediu protejat de lege (Delta Dunarii, Babe sau alte parcuri naturale).

Acum a inceput o campanie serioasa … am vazut o tipa care traieste intr-o saracie lucie … cu 134 ron … 3 persoane. Si ne spune noua …

“Lasati oamenii sa exploateze Rosia Montana ca murim de foame aici!”

Ce inteleg eu din asta? Parca noi aici la Bucuresti traim regeste, avem masini placate cu aur si iPhone 5GS, fiecare minim 3 case … una la Monte Carlo si avoin personal iar aia saracii de la Rosia Montana mor de foame.

Alooooo … toti murim de foame in Romania asta, nu doar la Rosia Montana se moare de foame, si in Braila, Vaslui, Sibiu, Focsani, Brasov … Bucuresti, peste tot …

Si mai inteleg ca cineva e lovit de o inteligenta extraterestra incat sa ne sensibilizeze cu povestea asta.

Ba idiotilor, ziceti ca vreti sa exploatati zona, sa dati cu cianura pt cateva kile de aur si argint – nu ne brailiti cu tanti Ana care traieste in saracie ca nu-i dam noi voie lu’ Boc sa exploateze Rosia … fie ea si Montana.

Advertisements

One thought on “Rosia montana – politica vs politica

  1. eu am fost in zona si pot sa zic ca acolo e cam singura lor sansa mineritul. nu se puan problema sa traisca decent din turism si agricultura. celelalate zone din tara se mai descurca cum se descurca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s