King’s Bounty: Legions

Pana acum nu m-a cucerit nici un joc de FACEBOOK, fermele nu m-au cucerit, nici cafenelele sau alte porcarioare. Dupa cum stim, din cei 750 de milioane de oameni de pe facebook, 50% se joaca – iar din astia, cam 70% sunt fete.

Acum nu zic … or fi si fete care joaca RPG-uri si TBS-uri dar cred ca-s putine, ca si in WoW, asa ca e normal sa le placa FarmVille.

Dar iata ca a trebuit sa fie septembrie 2011 ca sa ma apuce si pe mine joaca pe Facebook.

King’s Bounty – pentru cine nu a mai jucat niciodata, e un TBS gen Heroes of Might and Magic – cine nu stie , google it – si spre surpinderea mea arata fenomenal direct in browser. Nu instalezi nimic, totul e online si partea buna e ca e GRATIS. In sfarsit un joc ce merita atentia noastra, a gamerilor adevarati.

Desi exista si aici chestii pe care sa dati banii, daca jucat zilnic, fara graba si avant – puteti sa va bucurati de joc si fara sa cheluiti o avere. Arata fenomenal, se misca bine si te prinde.

Se pastreaza din esenta lui King’s Bounty – iar partea de interactiune cu alti playeri inca n-am experimentat-o, dar am facut 3 nivele de experienta. Ideea e ca nu te poti juca ore in sir, ai niste puncte de actiune (stamina) – care se recupereaza 1 la 5 minute – iar pentru o lupta … ai nevoie de minim 5 puncte de stamina, deci 25 de minute – timp in care sa mai puneti mana pe o carte, sa mai munciti ceva …

M-a surprins placut – ramane sa vin cu un review peste vre-o saptamana, cand o sa aflu mai multe … pana atunci ii dau un 8 si va invit sa-l incercati … s-ar putea sa va placa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s