2011 – Vara super eroilor

Capitanul America – Un film decent spre bunicel, mi-a placut … desi cam jumate din film te intrebi cum ala micu de 1,5 m poate sa ajunga ditamai eroul … totusi cu un pic de vointa si ceva steroizi … se poate. Povestea e ingrijita, chiar buna si nu-ti insulta inteligenta. Merge de vara, cu o bere rece !

X-Men – First class – in acelasi stil Marvel – mi-a placut si asta, adica in zona de 7 spre 8 – filme pe care le vezi odata, zici … bunicel si cam atat. Mai bun decat Capitanul America – aflam inceputurile lui Magneto si ale lui Xavier. Cel mai mult mi-o placut aparitia lu’ Wolverine – a carui singura replica face toti banii.

Green Lantern – daca primele doua filme cu super eroi sunt mai aproape de realitate ca si concept, aici e mai mult SF – puterile lu’ asta verde sunt deosebite, ce poti face cu un inel nici Frodo n-ar putea banui. Filmul asta a fost cel mai slab din ce am vazut anul asta, dar nu inseamna ca o sa adormi la el. E de un 7 – si de vazut asa, intre alte doua filme mai proaste ca sa-l apreciezi.

Una peste alta, decat un Transformers obositor de plicticos, merge sa admiri “binele” pus pe fapte marete, si recomand la cinema ca sunetul si diagonala fac toti banii !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s