Prieten drag …

Se intampla acum o luna, aproximativ …

Era 6 jumate dimineata, racoare dar tot vro’ 25 de grade … ieseam de la metrou si aveam o stare crunta de draci + oboseala + alcool. Vedeam doar inainte si absolut orice mi-ar fi trecut prin fata nu ar fi prezentat nici un interes. Aveam un singur obiectiv, acasa+somn – asa ca ma indreptam cu viteza fulgerului … (atunci cand esti beat ai impresia ca alergi cand tu defapt abia-ti tarai picioarele).

Si aveam nervi multi … pe ce si cine, acum mi-e imposibil sa-mi aduc aminte, cert e ca aveam multa energie negativa in jurul meu, cand la un moment dat apare o potaie comunitara, genu ala de caine gri, statura medie, merge pe langa mine … initial m-am pregatit sa-i frig una in capatana daca are ceva de comentat … supriza … a venit langa mine si a inceput sa ma linga pe mana. Tot am zis ca-i trag una … dar m-am oprit, m-am uitat in ochii lui si atunci am avut un moment de revelatie.

Pt el nu conta cine eram, ce facusem, ce masina nu conduc, ce culoare are tricoul, absolut toate cacaturile din capul nostru, toate defectele, toate complexele – pareau ca nu exista – potaia aia dadea din coada si se uita fix in ochii mei. Ce vroia? Ce-i puteam eu oferi? Nimic … apoi mi-am adus aminte de rautatea gratuita a oamenilor si tot ce implica ea. La toti aia care aparent iti vor binele dar defapt o ard in nepasare totala sau mai rau, nu stiu cum sa-ti faca o “bucurie”.

Am stat 2 minute sa mangai potaia aia, apoi am pornit spre casa, mi-am dat seama ca uneori multe din problemele noastre sunt nefondate, doar in capul nostru, ne sabotam singuri … si in loc sa avem incredere in noi, ne auto-faultam zilnic. Cainele ala m-a invatat o lectie la 6.30 dimineata cand eram beat mort … viata asta e atat de imprevizibila si uimitoare incat uneori si cel mai neinsamnat obiect / fiinta / evenimet – te poate schimba, chiar si un caine care azi ar putea fi strivit de un Audi pe bada 2 de circuatie pe Iuliu Maniu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s