Repeaters

Daca ati vazut Ziua Cartitei atunci stiti cam unde bate filmul asta – numai daca acolo era un singur tip care retraia aceeasi zi, in filmul asta sunt 3. Cum era de asteptat, ala cel mai pampalau e dracu gol si din clovnul clasei devine za super villain.

Eu daca as trai aceeasi zi la nesfarsit as avea cateva idei mai interesante, de la a zbura cu avionul in 1000 de locuri diferite, la acte de nebunie curata, si alte distractii mai mult sau mai putin penale.

Nush cum astia de au astfel de privilegii se gandesc doar sa jefuiasca un biet magazin sau sa violeze fetite de 16 ani. Jalnic … da’ in fine, fiecare cu nebunia lui.

Filmul e prost, da’ atat de jos ca daca te ia cu somn sa nu-ti para rau … am pierdut 2 ore din viata si le vreau inapoi, pentru ca povestea e slaba rau, scenariu a fost facut de un frustrat cu o copilarie nefericita si tot potentialul s-a ruinat din a 2-a zi repetata. Sincer mai bine va uitati pe fereastra 2 ore, s-ar putea sa iesiti mai castigati decat sa va uitati la asta … m-am sacrificat eu pt voi.

Totusi, daca vrei sa vezi 3 indivizi vai mama lor, fara pic de imaginatie, frustrati si chinuiti – uite trailer aici, totusi 2 beri in oras fac mult mai bine decat filmul asta, deja ma gandesc pe cine sa sun sa beau o bere …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s