pauza

La inceput se da o viata, viata care de multe ori vine cu probleme si tot timpul cauti solutii, astfel ai starea aia de … “si acuma ce mai e … ce s-a mai intamplat … iar tampenia aia …. pffff “.

Exact ca un curs de apa ce nu-l poti opri … si cu toate astea, imagineaza-ti ca pui pauza la toata agitatia, la toata nebunia din jurul tau … totul sta inghetat … dimensiunea spatiu si timp se opreste, lumea din jurul tau, animale, lucruri, vant … tot.

Si in acel moment tu … doar tu … poti sa te misti, si sa observi tot spectacolul … iar cand te intorci cu spatele s-o vezi pe ea … nu fata din visele tale, pentru ca esti in realitate … dar acea ea, fata aia speciala care simte in acelasi fel ca tine, care e singura capabila sa se miste in aceasta pauza. Si in scena asta plina de viata, dar in care toti nu fac absolut nimic, tu si ea traiti un moment special, catvea secunde ce par o etenitate … desi in mijlocul multimii, totusi fara ca ei sa te observe.

Asa e cand simti ca iubesti, ca tii la cineva … cumva te poarta pe alte meleaguri, iti pune pauza la viata asta agitata si te face sa te gandesti la altceva, la ceva frumos, care dincolo de banalitate – intra in suflet si simti ca-ti schimba lumea cu totul …

Acum gandeste-te ca o saruti, timp de cateva minute … apoi, o iei de mana si deodata lumea din jurul tau continua miscarea, totul revine la normal, problemele apar din nou si viata-si reia cursul firesc, numai ca tu nu mai esti cel dinainte, esti fericit, multumit si realizezi ca aveai un spatiu mare in interiorul tau … care acum e plin, te gandesti cum ai putut sa traiesti fara ea … si zambesti implinit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s