Un pic din mine …

Aseara a fost frumos … pana pe la 2:30, dup’aia plictiseala pana la 4:30 – dar dupa ora aia stelele si-au facut de cap, s-or rearanjat si destinul a luat-o pe alte cai.

Si uite cum dintr-o stare de doi lei te trezesti intr-un bar, cu prieteni – vechi si noi, asculti piese mijto de suflet ca asta si fumezi o tigara, la un pahar de vorba. Relax total, intins pe bar, fiecare cu povestea lui, ba trista, ba vesela, ciudat e ca nici unu dintre noi nu avea mai mult de 6% alcool in bautura, dar pentru atmosfera aia merita tot efortul.

Mi-a placut, cumva m-am simtit din nou intr-un cerc de prieteni … si asta nu s-a mai intamplat din iarna, de la Craciun. E nasol sa te muti din orasul in care ai crescut, unde stiai tot, aveai prieteni pe fiecare strada … in fiecare bodega gaseai 3-4 … aici nu pot spune ca nu m-am adaptat, dar e altceva, e mai pe interes, pe jmen … si in atitudinea asta de jungla “se justifica” starea de spirit a oamenilor de aici.

O sa plec departe, mult mai departe si ma gandesc la astfel de momente … vor fi din ce in ce mai rare. Dar stiu de ce plec si promit sa duc spiritul mai departe, un pahar de vorba, o atmosfera calda, povesti vesele si triste spuse de prieteni – momente care-ti raman in minte si care prind bine sufletului.

Advertisements

One thought on “Un pic din mine …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s