Semi celebru …

Urasc lumea care o arde cu oameni celebri si care cred ca prin simpla aparitie le creste rangul.

Bah … nu … tot necunoscuti ramaneti, degeaba va faceti poze cu X … vedetismul nu se ia, nici talentul si nici farmecul.

Ieri am asistat la o chestie pe un blog, o tanti de scrie printr-o publicatie semicelebra se dadea in figuri cum ca ar fi dorit sa ajute un om celebru la anaghie … si ca vezi doamne ce mare chestie a facut ea pt vedeta X.

Eu sunt pe principiu ca daca faci un bine, il faci si punct, nu te lauzi cu asta, nu scoti ochii … ca pana la urma a darui ceva si a te lauda cu asta = publicitate si nu filantropie.

Iar al doilea aspect e ca ori esti celebru ori nu esti … vorba lu’ 50 Cent … adaptata la contextul asta … Get VIP or die trying . Adica poti vorbi de 1000 de super celebritati dar asta nu inseamna ca ai sa ajungi tu una.

Ca sa fii celebru fie tre sa fii bun, al naibii de bun … fie sa ai the X factor … adica acel ceva ce te scoate din multime. Si daca luam primul exemplu, e ca si cum ai fi intr-un festival in aceeasi zi pe doua scene Justin Bieber si Pitbull … clar toti ar fi la Pitbull, mai putin aia <15 ani.

Sau sa fii unic, cum e Cezar…  si cainii … cati dresori de caini celebri stii ? Pai … pai nu stii … deci ala e VIP cand e vorba de caini.

In Romania nu e greu sa ajungi celebru, pentru ca standardele au coborat atat de jos incat daca te-ai pune serios pe treaba chiar ai sansa sa ajungi celebru … nu semi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s