Potential

In fiecare din noi e un potential, mai mare sau mai mic, in functie de bagajul genetic, educatie, perseverenta, vointa, etc.

Toate problemele noastre cotidiene pot fi rezolvate daca am vrea, astfel daca miss america ar vrea sa elimine foametea din Africa, mai bine si-ar da doctoratul la MIT si ar descoperi o planta care sa creasca in desert si a carei fructe / seminte / tuberculi / radacini – sa reprezinte o sursa de carbohidrati, vitamine, lipide si proteine care sa hraneasca toate popoarele alea de fac foamea.

Povestea de mai jos e una cat se poate de reala, am schimbat numele pentru ca nu vreau sa am belele, dar ideea generala se pastreaza.

Am cunoscut acum 4 ani o fata, era in clasa a 7-a si tipa era olimpica la fizica si matematica, deci oricand ar fi vrut ea putea sa iasa fie medic, cercetator sau orice vroia ea. Dupa ce a ajuns in liceu a inceput sa iasa prin cluburi, si-a dat seama ca daca arata bine cam poate avea orice iar parintii nu s-au agitat prea tare ca tipa s-a cam lasat de scoala.

Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, in fiecare din noi exista un potential ce poate fi exploatat si care te poate duce cat mai sus intr-un anumit domeniu. Si e nevoie de atata munca pe lumea asta … ca oamenii care intr-adevar  sa faca ceva ce conteaza sunt infimi ca numar pe langa aia care stau degeaba pe fata pamantului.

Ziceam de tipa de mai sus, putea sa fie un nume inportant in cercetare, dezvoltare sau orice domeniu, v-o prezint pe Suzi …

Advertisements

2 thoughts on “Potential

    1. poza era cu titlu informativ, am si poza cu tipa originala si sunt pe aproape, punctam doar ideea ca varianta simpla – sexul vinde si aduce avantaje – bate cariera si dezvoltarea personala la toate capitolele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s