Piese pe care sa NU faci dragoste

3SE – Amintirile – daca ai o constiinta plina, atunci chiar te poate arunca in melancolie, mie personal mi-a picat dupa 10 minute de prestanta … cand am auzit-o m-am dus sa-mi iau un sandwich din frigider si o bere.

Green Day – American Idiot – si cam orice piesa punk, cu atat mai psihedelica… cu atat o s-o sperii mai tare pe domnisoara si o sa vrea sa fuga la ea acasa … asta daca nu cumva aia de sub tine e Avril Lavigne … slabe sperante.

Chris Rea – Road to hell – mai ales daca esti calare pe amanta, te incearca un sentiment nasol … te macina constiinta si te cumintesti. Nu mai zic de ritmul ala … clar nu e facuta piesa pt asa ceva.

Alexandra Stan – Mr Saxobeat – depinde in ce moment al actului intra in scena aceasta piesa … daca intra la preludiu, iti iei bataie … daca e spre final, te face sa transpiri ca un porc … deci singura sansa e sa te prinda la  mijloc.

Pantera – Cowboys from hell – si aici chiar nu-mi vine alta piesa heavy metal in cap … mai ales daca esti pe o tanti religioasa … s-ar putea sa te vada ca reincarnarea raului … asa ca fie te trezesti cu o cruce peste ochi, fie ceva aghiazma.

Michael Buble – Home – sa te fereasca sfantul radio sa pice piesa asta cand ai si tu mai multa treaba ca s-ar putea sa vrea domnisoara chiar sa se duca acasa.

Orice manea de la vecinu – daca la unii are efect pozitiv, mie imi trece cheful … dau drumu’ la TV, ma duc la baie … d’astea … io pe Zanza zanelor chiar nu pot.

Aqua – Barbie girl – sau cum sa arzi 500 calorii in 3:22 – piesa asta e dracu gol … cand se termina zici ca ai terminat maratonul.

Scooter – How much is the fish – ce ziceam mai sus e biet copil, pe asta ii arati cat de armasar esti … la refren ai timp sa bei o dusca … apoi o iei de par si bagi … BAM BAM BAM BAM … pe sistem.

Mirabela Dauer – Te astept sa vii – pa piesa asta poti face orice … numai sa VII nu poti, n-au cum sa termini pe asa ceva, nici macar sa incepi … defapt asta e doar o piesa buna daca-ti da tzeapa si nu mai vine. Iar daca vine si-i pui asta … si-ar fi dorit sa nu vina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s