Femeile si gandirea de puzzle

Exista multe fete pe lumea asta care au un puzzle in cap, si toata viata lor incearca sa puna bucata cu bucata pana fac poza completa.

Femeia cu o astfel de gandire vizeaza mai multi barbati si alege de la fiecare ceva care sa o multumeasca, la unu ii place ca e artist, la altul apreciaza cum arata, altul o face sa se simta bine si tot asa.

In mintea ei crede ca barbatul ideal nu exista dar ca il poate face adunand de la fiecare ce e mai bun.

Am vazut chiar si un film care ducea si mai departe ideea asta, o tanti se combina cu vre-o 6 insi – in conceptia ei copilul sa ia de la fiecare cate ceva.

Stiintific e o idiotenie, ca oricum ramanea insarcinata doar cu unu, dar mintea ei zicea ca o sa iasa un supertalent. Daca nu ma credeti, e filmul Loverboy – care e plicticos, dar puncteaza fix ideea de mai sus.

Ideea e ca dupa ce trece de etapa – 5 iubiti care fac tabloul complet – o sa-si bage oarecum mintile in cap si o sa gaseasca unu care s-o multumeasca.

Dupa mine e o idiotenie, nu m-as combina niciodata cu 5 gagici, ca una face ciorba buna, alta apreciaza umorul meu, alta calitatile mele muzicale iar alta ma vrea in pat.

Una si buna … ce atata chin !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s