Feministele si vodka

Urasc extremistele feministe, care au ele impresia ca le stiu pe toate cand vine vorba de barbati.

Vezi doamne … ieri era ziua copilului deci a barbatului. Ca parca femeia imediat dupa nastere constata ca e peste nivelul barbatului si ca pentru ele copilaria se sfarseste odata cu dezvoltarea sanilor si aparitia menstruatiei.

Dragi feministe inraite – sunteti mai copii decat aia mici de se joaca in nisip si se cearta care tata e mai culeanu decat celalalt.

Explicatie?

Incapatanarea si indoctrinarea de care dati dovada sunt elemente definitorii ale unui copil – ca doar copii cred in niste idei fara sa le analizeze. Voi o luati pe aia cu “noi suntem perfecte, inteligente si deosebit de frumoase” … si mergeti cu ea pana in panzele albe. Cautati in toate manualele de istorie – prima femeie care a inventat nush ce tampenie sa ne demonstrati ca sunteti mai bune ca noi – si grea munca pt ca 1 femeie dintr-un milion intelege fizica cuantica, gaurile negre si teoria entropiei.

Dar nu numai despre asta e vorba … ci despre faptul ca sunteti extremiste, un soi de talibani – sexi ce-i drept – dar tot cu rautatea in fapt. Asa ca luati-va un sot, treceti la cratita si terminati cu prostiile :))

Am dat-o grav, dar nu a fost pe bune, a fost o gluma – doar sustin egalitatea dintre sexe si cred in femeia de cariera. Un pic de simt al umorului nu strica nimanui, nici voua.

PS: Daca aveti nelamuriri, scrie nenea asta AICI ceva dragut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s