Buna ! Ce faci?

Am laudat trailerul cu ceva timp in urma si pot sa spun ca DA ! In sfarsit un film bun romanesc, dupa tortura sadica – ca nu pot numi altfel filmele de au luat premii pana acum. Nu ma intelegeti gresit … dar parca prea multa drama in filmele noastre, ca si in literatura dealtfel.

Asta e un film bun, si marea majoritate a filmelor ar trebui sa fie asa, filmate la calitatea asta – cu atentie pentru detaliu, cu umor – si fapte cotidiene, o expunere a vietii actuale  … a realitatii in care traim, fara partea nasoala, ca pe aia o simtim in fiecare zi pe propria piele.

Bun, despre film … povestea e de nota 10, finalul … la fel – unii dintre voi or sa strambe din nas … ca vezi domn’le  – trebuia sa fie altfel – ei bine, dupa mine e cel mai bun final posibil si da … are pornache!

Actorii – in afara de Dana Voicu … mama … care imi pare cam stearsa ca expresie – dar poate si rolul era de asa natura … as spune ca i-a ales foarte bine pe toti.

Uneori aveam impresia ca vad un film italian – ca aia au multe comedii despre viata in stilul asta.

E  de 9,5 –  hai 9,8 ca e romanesc si ridica nivelul cinematografiei pe alte culmi.

Ar trebui sa fim asaltati de astfel de filme … dar nu – pana si comediile noastre sunt un pic dramatice – chiar si acesta pe alocuri. Nu pot face oare romanii un film la care sa razi cap-coada?

Vazut, placut si recomandat pt toti romanii de pretutindeni !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s