Your hair is on fire

Marcel e un om obisnuit, munceste de 5 ani intr-o fabrica de caramizi, omul munceste de la 17 ani si pentru ca ai lui i-au lasat apartamentul si s-au dus la tara, evident ca asta a facut posibila casnicia lui cu Alina. De doi ani cei doi sunt impreuna.

Dar de vre-o 3 zile, probleme in paradis.Acum 3 luni Alina a intrat pe net … cum fac manelistele inraite … sa o scoata pe ultima a lu’ Salam – un instrumental ostenit de 10 minute cu grohaituri ritmate si bocete fierbinti. Si tot navigand ea pe net a gasit blogul unui vecin, Tudorel. Acest tip era cu totul deosebit fata de sotul ei betiv si semi violent.

Tudorel avea un blog intitulat … dragostea doare … si Alina facu repede legatura intre pocnelile ce le incasa de la sot si titlul blogului insa nu gasi ce spera ea … adica niste consolare ci un romantic incurabil. Tudorel asta era un fel de muiere de 100 de kile care nu mai avuse orgasm de la petrecerile din liceu in care unii colegi la betie o vedeau un fel de Nicole Kidman … si avea si ea parte de actiune. Tipul asta era scarbos de romantic, boland cum ar spune bunica-mea.

Si citi Alina blogul, fu’ atat de emotionata de scrierile romantico-suferinde ale vecinului incat isi spuse : “Tudorele … te F** de-ti iese romantismul din kap!”.

Zis si facut, imediat ce pleca Marcel la scarbici, Alina statea cu bunghiu’ pe geam sa-l vada pe “IUBITZEL” … si nu dupa mult timp, romanticul se ducea cu galeata la tomberon. Arunca halatul pe ea si in secunda 2 era la usa lu’ Tudorel …

– Buna frumuselule … ce faci ?

– Buuunaaaa … aaaa … aaaa

– Hai pe la mine sa ma ajuti ca mi s-a infundat chiuveta …. te rog sa ma ajuti.

– Da’ Marcel?

– E la munca … si pana diseara ce fac?

– Bine, hai ca vin …

– Sa nu intarzii puiutz !

Dupa nici 5 minute, Tudorel deschise usa, vazu 100 de lumanarele parfumate in jurul patului, betisoare aromate si Alina intr-un halat rosu din satin.

– Arata-mi bucataria … hai sa rezolvam ca vrea mama sa merg la piata cu ea.

– Puisor, ia un loc pe pat !

– Doamna Alina, ma speriati … eu trebuie sa … moment in care tipa incinsa rau sare pe baiet, asta speriat o impinge in fata, si din avant se rostogoli peste 2 lumnarele. Parul ei brunet lung se aprinse intr-o secunda si Tudorel privea inmarmurit, tremura de frica si tasni pe usa …Alina a luat halatul si l-a pus in cap. A reusit sa stinga focul insa parul ei frumos era ruinat si cu un miros plapand de porc parlit. He he … ce e de facut?

S-a dus sa faca un dus, apoi ii veni ideea sa o sune pe Jeni, frizerita ei …

Dupa ce dadu telefon, cineva a sunat la usa … cand deschise usa … ce sa vezi, ma-sa lu’ Tudorel.

– Ce-ai fei cu fecior-meu, nu te mai satisface sotza-tuh, depravato !!!

– Bre, vezi-ti de ciulamaua matale si lasa-ma in pace.

– Fai nesimtito … sa nu te mai prind ca te dai la fia-meu ca te rup cu bataia …

Alina-i tranti usa-n nas … dupa 2 ore a venit si Jeni, i-a aplicat o tunsoare super punk dar macar se consola cu ideea.

La 19.32 suna la usa sotul, cum o vazu tunsa isi iesi din minti … i-a tras doua palme si apoi s-a dus pe balcon la butoiu de vin … dupa ce bau vre-o 3 litri suna cineva la usa. Era ma-sa lu’ Tudorel care-i explica sotiorului toata intamplarea.

Calm, a scos cureaua de la pantaloni, o infasura in jurul mainii si incepu s-o loveasca pe sotie cu brutalitate peste fund, dupa 8 minute obosi si se tranti in pat.

Cu fundul vanat, fara frumusete de par, neiubita si injosita … Alina isi aprinse o tigara, fuma linistita si-si spuse cu o voce inabusita:

“- Sa-mi bag ****-n ea de vineri 13 !”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s