Romanii au talent … la dans … la bara

Am vazut emisiunea din 2 motive.

1. E hazlie, penibila dar per total o emisiune net superioara lui Bendeac sau Trasnitilor.

2. Andi Moisescu … asta chiar imi place cum se comporta ca prezentator.

Acum sa revenim la talente – fiind un format gen “megastar” dar fericit ca nu-l vad pe Virgil Iantu, emisiunea are hazul ei cu oameni penibili.

Momentul serii a fost cand apare o tanti cu un copil … si ne spune ca e o poveste trista …

Deja cand incepe un cadru din culise ma prind ca va urma ceva interesant – ca doar nu ne prezinta o mamaie mediocra in dresuri plasa care ne arata posteriorul si suncile revarsate la vedere. Si cum incepuse tanti aia sa ne spuna ca a fost gimnasta, ma gandeam ca ia un cal cu manere, niste paralele, un sol … d’astea. Bah … nici in ruptul capului nu credeam ca face un dans la bara … ce-i drept … tot un fel de paralele, dar nah … meserie de romanca in Spania, Italia, Germania, etc.

Ce mi-a placut – nu am vazut niciodata striptease pe Metalica, reactia publicului din sala – pareau scosi de la biserica 🙂 mai s-ar uita … mai nu. Bah ipocritilor, uitati-va si gata … ce va faceti pe voi … parca nu va uitati la pornache acasa … acuma ii apucase jena?

Ce nu mi-a placut? Ca a venit cu aia mica … nu spun ca fetele de la bara nu au voie sa detina copii. Doar ca sa zici ca “dansez pentru asta mica” pare aiurea. Faci asta ca esti buna la bara … dar bocetele, emotiile si “mama va fi mereu aproape pt tine” cand bagi un dans la bara – e cel putin bizar. Poate oi fi eu “old fashion” dar aia mica nush daca trebuia adusa acolo.

A fost bine ca nu s-a dezbracat, dansul a fost ok … insa nu special, nu a aratat TALENT fenomenal – defapt orice fata (pana in 70 de kile – minim 1,60 m) poate face ce a facut aia in 2 luni de antrenament. Deci nu e talent – e sport, performanta care se ajunge prin antrenament si nu printr-o calitate inascuta.

Frumos … placut … astept s-o vad in finala. Decat pe ala cu voce de femeie, clar un dans merge bine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s