week-end verde

Nu sunt un tip eco … nici macar verde si chiar daca-mi place natura, fie din lene – fie din alte considerente evit sa ies in natura. In grota mea de troll de la etajul 4 intr-un bloc de 9 etaje din eternul Bucuresti, e greu sa ma scoti afara … totusi azi inevitabilul s-a produs.

Studentie pentru o zi !

Daca faci o facultate in orasul natal, nu se numeste ca ai o viata “studenteasca”.  Confortul casei parintesti te priveaza de placerea statului in camin. Pentru unii a sta la camin e un chin, o perioada de care vor sa treaca repede peste si sa o uite. Dar pentru mine “a sta la gasca” e fun. Si azi am luat o felie de viata studenteasca “premium”. Cu muzica buna, gasca vesela si bautura. Plus ca a fost cald si frumos, m-a si prins soarele un pic de zici ca am fost la mare.

Stand in casa, muncind 5 sau 6 zile pe saptamana si confruntandu-te cu problemele cotidiene uiti cat de bine te poate insufleti o zi in natura. Si pana la urma asta ar trebui sa facem toti, un pic de miscare, niste aer proaspat si deja viata e frumoasa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s