Yay … a venit primavara

A venit o #### … nu vezi ce frig e afara? Ma gandeam ca incalzirea globala exista si ca ar trebui s-o simtim … ghinion, iarna, frig, zapada si ger.

Revenind la subiectele de actualitate ale acestei perioade, asistam la un context politic fara precedent, ceea ce se petrece in nordul Africii aduce la schimbarea fortelor. Pe de o parte teroristii vor incerca sa intre la putere sub masca islamului iar SUA si NATO vor sprijini puteri independente. Va iesi cu razboi sau nu … situatia e fierbinte rau.

Revenind pe plaiuri mioritice, Boc zice ca am iesit din criza … mai-mai ar pune de un chef electoral cu mici si bere. Faza cea mai hazlie e ca nimeni nu a pus botu’ la gluma lui si ne uitam toti la el ca pisica la Mircea Badea.

In Romania conteaza cine esti … daca ai influenta asupra sistemului justitiar … poti strange 120 dosare penale si sa nu fii judecat in nici unu. Dar daca il superi pe Basescu … te audiaza pe Skype – vezi dosarul “Vantu” din Tailanda. Deci vointa ar fi … dar unde se vrea.

Barbatii au intrat in saptamana “neagra” financiar vorbind, la inceput de primavara se lasa cu martisoare, cadouri sau cearta ca ai uitat sa cumperi martisoare sau cadouri. Dupa criza asta si cumparaturile de 1 si 8 Martie, pe 9 din cele 44 de pahare … sa zicem mersi daca dam macar 1 peste cap.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s