Material world

Da … traim intr-o lume materiala, facuta din multi atomi care combinati interesant genereaza obiecte, fiinte si rauri, ramuri … d’astea.

Dar cand aud ca dragostea trece prin stomac, atunci ma gandesc fie ca sunt prea dotat fie ca tie ti-e foame cam des.

Ideea generala e ca tre sa ai bani. Dar nu e posibil … dintr-un salar amarat de 200 Euro nu ai cum sa radiezi de bunastare materiala. Si atunci ce faci?

Pai iei o clona de iPhone, un ceas Rolex de pe Okazii cu 50 de ron, un tricou mai a catarii si te duci in club.

Etalezi pe masa telefonul magic … dar sa fii pe felie sa nu ti-l fure careva crezand ca e “pe bune” si ai sa vezi cum trag pitipoancele la tine ca musca la …

Si uite cum din om sarac, fara viitor si vai steaua lui reusesti sa inscrii la grupa mare … cert e ca a doua zi ii chemi repede un taxiu si o expediezi degraba, poate chiar pe intuneric sa nu vada pe unde stai … ca doar nu ai vila in Primaverii.

Eu asa as proceda cu toate materialistele, ba chiar as si profita un pic de ele … de ce? Pentru ca merita … pentru ca nu exista o “cale usoara” in viata. Tre sa pui capul la contributie … iar noi romanii trebuie sa punem de 2 sau 3 ori mai mult capul la contributie decat un englez sau un neamt. Pentru ca aia dintr-un salar isi pot cumpara o masina sh … pe cand noi cu un salar platim o chirie la o garsoniera in Bucuresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s