Te-ai schimbat !

Asta cu schimbatul unei persoane nu o cred (nu sub aspect fizic). Adica nu poti afirma de un tovaras ca era baiat de treaba si a ajuns un ticalos. Nu nene, exista firea noastra – aia bulk – in care esti baiat bun sau hiena, si ideea e ca iti creezi o aparenta in ochii celorlalti.

Din bun simt sau respect ai o atitudine pasnica fata de unii care te enerveaza, te plictisesc sau te ignora. Si la un moment dat ii zici lu’ Gigel ca e bou – iar Gigel beleste ochii la tine speriat si zice:

– Femeia aia a ta e de vina, uite ce ti-a facut – te-a manipulat in asa hal ca nici nu stii ce zici.

Nu ba Gigele, treaba e ca poate nu te suport si m-am saturat sa tot aberezi aiurea si am zis ce gandeam inca de la bun inceput. N-are nimic de-a face pretena, mama, pisica, masonii sau OTV cu treaba asta. Nu ba nene … esti un dobitoc si trebuia s-o spun – ma abtin de ceva vreme dar uite ca acum ma simt mai bine, am spus-o si-o repet :

– GIgeeeeelllleeeeee eeeeessstiiii uuuun maaaaareeee BOOOOOOUUUUUU !

😀

La fel si cu femeile, ai o relatie de 2 ani si pisica ta s-a ars cu un prieten de-al tau.

Pisi … te-ai schimbat, te-ai facut o curva mica! Spuneai ca ma iubesti si ca nu ai sa fii niciodata cu altcineva, CUM AI PUTUT SA FACI UNA CA ASTA?

SIMPLU, a fost o curva mica deghizata in pisica si acum a iesit la suprafata adevarata ea, fie pentru ca s-a saturat sa joace teatru, fie din plictiseala. Iar cel mai frumos e ca dupa ce se da in barci – vine si cu o atitudine de neam prost – zice:

– Tu m-ai facut sa te insel cu Ion! E numai vina ta!

Ma sa mori tu … in subconstientul tau –  visai dintotdeauna sa faci pornache cu Ion, iar cand s-a ivit ocazia ai profitat. Nu e vorba de mine … e vorba de tine si Ion.

Ai o amica si glumesti cu ea, povestesti – iti dai seama ca e OK. Din punctul tau de vedere iti dai seama ca nu poti fi cu ea pt ca nu e stilul tau dar din puctul ei de vedere, tu reprezinti urmatorul ei iubit. Cand ii zici ca nu ai astfel de sentimente pt ea si ca vreti sa fiti amici – ea se raceste si nu te mai suna.

Esti la munca, si cei 2 colegi ai tai ii crezi cei mai buni prieteni – dar cand vine vorba de o promovare va sabotati unu pe celalalt pt ca banii sunt mai importanti ca orice.

Cam asta e faza – eu nu cred ca te mai poti schimba dupa varsta de 14 ani, cred ca poti invata ceva din orice experienta insa daca esti bou, curva, pervers, indiferent – asa ai sa ramai toata viata ta, oricat ai incerca sa maschezi treaba asta, la un moment dat tot iese la suprafata, pentru ca pana la urma asa e natura noastra umana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s