Lideri idioti de opinie

Nu sunt un blogger batran cu experienta incat sa ma citeze lumea sau sa am o sleahta de fani devotati si talibani – nici nu-mi doresc acest lucru, insa exista sociopati notorii care stau in casa 24h / zi si care nu mai fac nimic altceva decat sa abereze aiurea pe blogurile lor.

Eu nu-s pasionat de idioti si de ideile lor – faca ce vor, sa abereze cat pot ei – totusi daca esti blogger si zici ca a fi blogger e de cacat, inseamna ca te-ai facut singur de cacat. Eu nu cred in aia cu “persoanele de fata se exclud” – cred ca daca faci o afirmatie in care sunt si eu cuprins – incep sa dezvolt o relatie cu mama ta. Si cu cat aberezi mai frumos cu atat acea fantezie devine din ce in ce mai detaliata – poate pana in punctul culminant.

Nu ma intereseaza ca Gigel abereaza pe blogul lui – daca e idiot si demonstreaza asta, atunci clar si ala care il citeste si admira e si el un idiot la randul lui.

Si sunt multi idioti in blogosfera – care iau prostiile unora drept etalon, model de viata si convingere religioasa.

Pentru aia cei mai inflacarati si luptatori, care cred orbeste in orice cacat aberat de unu care nu a pus mana in viata lui pe o femeie, care nu a re minim 3 prieteni si care nu a suferit macar o data in viata, pentru care ratiunea si bunul simt sunt niste idei de doi lei, le trimit 10 tiruri de carne PREMIUM, congelata si de cea mai buna calitate fix in gat.

MARSH MAH!

Advertisements

One thought on “Lideri idioti de opinie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s