Introdu codul de siguranta

Introdu codul de siguranta – Sau – arata ca esti human – sunt metode prin care in teorie nu se pot face scripturi automate pentru conturi pe site-uri care sa posteze spam usor.

Un roman programator a venit cu o idee strasnica. Exista un manuscris care era intr-un format de tip poza .jpg iar acesta daca era transcris in format electronic – se platea o suma de 2500 $. Pentru ca era o carte veche – nu putea fi aplicat un program de recunoastere a caligrafiei – insa omul a venit cu o idee geniala as spune.

A impartit toata cartea in dreptunghiuri mici. Apoi a creat un site cu muzica de downloadat. Care atunci cand se dorea downloadata piesa – pt fiecare mp3 se introducea un cod. Astfel, dupa ce s-au adaugat toate piesele din puzzle – toata cartea a fost tradusa in 2 luni.

Eu spun ca merita titlul de GASELNITZA LUNII – si chiar apreciez inteligenta unui astfel de individ.

Advertisements

2 thoughts on “Introdu codul de siguranta

  1. Gaselnita pulii. Are ani de zile metoda asta.

    Metoda se numeste human proxy si e una din metodele sigure de crapat captcha-uri. Am tinut acum vreo juma’ de an o prezentare pe tema captcha-urilor si asta era una din caile de “pacalire”.

    Alta “interesanta” era rezolvare contra-cost. Se iau chinezi se baga intr-o cutie si se platesc cu 1 cent pe 100 de captcha-uri rezolvate. Astia fac una pe secunda asa ca …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s