Fetele sunt mai rele ca baietii

“… tarfa kre ma enerva la 10 m distranta. Jet curva kre te imbraci din mall basarab”

Dupa cum spuneam, muierile sunt rele – ele cu ele. Daca la noi se rezolva simplu – ori iti iei ori dai o perversa ca pe Targu Ocna, muierile se exprima.

Si se exprima urat, scarbos si cam prostutz – aka retard 😀

Cum sa zici despre una – calitate definitorie – ca te imbraci din mall basarab? Ce dracu ma fetili … acuma daca tu te duci la ZARA si ea se duce la Dragonu Ros – ea o sa fie mai nefericita? Mai singura? Mai plictisita ca tine?

Nu … eu cred ca etichetele au ajuns sa va conduca viata – daca te imbraci de la Dolce si Cabana esti peste aia proasta cu tzoale de la Kenvelo?

Sa lamurim aspectul cel mai important … e curva (ca se iubeste cu toata lumea) ? Sau e curva pt ca se imbraca din Obor? Si cum tind sa cred in a 2-a varianta.

Ma scarbesc de ce aud … daca o pereche de ochelari la 200 euro + rochie 300 eur + papuci 150 euro = dama respectabila … atunci valorile noastre morale, etice si culturale nu mai reprezinta realitatea.

Banii nu aduc fericirea si ce-i mai rau ca te plafoneaza – te fac sa fii atat de retard sa crezi ca simpla lor detinere te fac HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER …. NOT.

Advertisements

5 thoughts on “Fetele sunt mai rele ca baietii

  1. Eh da, mi-a fost dat sa vad si baieti in acest stil.
    Dar ca sa fiu pe subiect, fetele sunt foarte rele si invidioase intre ele. Nu doar legat de tzoale si bani, ci asa in general, fara motiv chiar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s