Lume periculos de proasta …

Ii vad pe retarzi/heitari cum se baga in seama pe facebook. Pun un coment la o amica si se trezeste prostul sa manance kkt, sa se bage aiurea in treaba, fie stie el ceva despre “gaurile negre din univers si antimaterie”, fie ne explica ceva – care poate fi gasit pe google sau wikipedia, desi nu i-a cerut nimeni opinia.

Si stiu ca astfel de dobitoci sfarsesc prin a te injura mai devreme sau mai tarziu pentru ca nu pot scoate si ei o replica inteligenta din tartagutza aia nedezvoltata.

Asa ca de azi nu-i mai dau replica boului, ii zic direct ca e prost, noob sau ceva de genu asta. Nu-mi mai bat capul cu ei, sunt niste satui de facut dragoste de “unu’ singur” si au impresia ca toate fetele pe care le au in lista de prieteni pe Facebook sunt un fel de turma personala iar eu reprezin o animentare serioasa.

Ei retadule – poate ai sa inveti din post-ul asta ceva, dar nu e vina ta ca esti prost – e vina ta ca vrei sa perpetuezi prostia ta pe commenturile lui facebook. Nu-i problema, o sa te trezescti cu un ESTI PROST inainte sa-ti apara Notifications – si asta ti-o promit, asa …. Ca pe Targu’ Ocna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s