Morar ca pe Targu’ Ocna

Nu-mi place de Morar, nu am o explicatie logica dar sunt oameni care nu-i placi din prima, fara sa-ti faca ceva sau sa spuna ceva … pur si simplu.

Mna … ideea e ca m-am uitat pe youtube la emisiunea cu ala de pe Targu’ Ocna si am ajuns la urmatoarea dilema.

Cine are de castigat de pe urma acestei emisiuni? Ala de pe Targu’ Ocna devine mai celebru? Creste ratingul la’ Rai da’ Buni? Care a platit pe care … Morar l-a platit pe ala sau invers … oricum toata lumea a castigat din experienta asta.

Tipul e golanas, e smecher – dar cam sincer si asta e de rau pentru ca a afirmat public – nu plateste nimic la stat => ca a 2-a zi cred ca au fost pe la el la munca toate controalele posibile – Politie economica, Protectia consumatorului, aia de la fortele de munca, etc.

Alt aspect oarecum ciudat a fost atitudinea lui Morar:

” – De ce trebuie sa rezolvi problemele prin violenta ???”

WTF? Ba nene, vin 20 de insi la tine cu topoare si securi si tu ce ar trebui sa faci? Sa tii un discurs morlaizator gloatei furioase? Ii iei cu LUGU LUGU?

Pai bah Morare, ori suntem golani ori NU MAI SUNTEM DELOC – ne omoara za angry mob.

Alt aspect nasolie a fost momentul cu nevasta-sa … bah cred ca aia s-a simtit prost tare de tot cand a auzit declaratia sotului de la TV.

Iar muierile sunt solidare – daca te porti urat cu una in public – TV – incep sa aiba o repulsie fata de tine. Dar cum pitzipoancele adora aventura condimentata cu palme peste ceafa, e posibil sa gaseasca alta destul de repede, mai ales la brandul ala la care a investit mult.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s