Jmekerie … si nu prea

Dupa ce am citit ASTA, mi-am dat seama ca mi-am ratat cariera. De mic bebe strumf ma visam mafiot, sa impusc lumea, sa am bani, femei … si tot ce-mi trebuie.

Insa de la 5 ani pana la 25 omul se schimba, chiar foarte mult si cultul personalitatii dispare undeva departe … ratiunea sau constiinta (ca nimeni nu m-a lamurit daca astea-s sinonime sau nu), poate bunul simt, nu te mai lasa sa te vezi mare mahar, mai ales cand mergi cu autobuzu’, telefonul tau valoreaza cat 2 pizza  (nu cat un TICO sh – vezi iPHONE), iar blugii aia de pe tine sunt cam “vintage”.

Astfel de scenete se intampla tot timpul, oamenii influenti simt ca au control si se dau mari balauri. Totusi, spre deosebire de mafioti, politicienii astia – zmei – trebuie sa ascunda pornirile astea furioase de marele public.

Faza e ca dupa ce iese la iveala o astfel de conduita, urmeaza o demisie – de onoare – o pedeapsa de partid (retrogradare)… ceva de genul asta.

Ca politician pana la urma poti face figuri numai pe nv … deci tre sa stai blat, ori in cazul asta … l-or prins cu sacu in pisica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s