Knight and Day vs Killers

Killers l-am vazut primul si e o comedie romantica slaba rau … adica rau de tot, te poti concentra pe un mozol daca ai cu cine … daca nu, e tragic.

Daca Ashton Kutcher e hazliu cu mecla aia de motan, Katherine Heigl e stearsa rau … si filmul are ceva actiune dar tot iti vine sa adormi la el.

Pe IMDB a luat un scor vitejesc de 4,5 care spune tot despre film.

Knight and Day e aceeasi Marie cu alta arma in mana, aici mi-a placut Cameron Diaz, e buna asta si la aproape 40 de ani, arata foarte bine. Plus ca e zapacita – ca in toate rolurile ei dealtfel.

Tom Cruise e prea perfect in filmul asta, nu greseste si in scena in care ia bataie e sec – pana si Stallone a luat bataie mai cu talent in The Expendables.

Actiunea e mai alerta in cel din urma, parca nu reusesti sa adormi – si chiar ti-ar place daca nu l-ai vedea pe Tom – parca din plastic, perfect si cu cei mai prosti ochelari de soare pe mecla 🙂

Astea fiind spuse, daca esti la prima intalnire si-ti place fata, o duci la Killers ca va pupati 2 ore non stop. Daca e nasoala … du-o la Knight and Day, scapi doar cu un pupic pe obraz si nu apuci sa te plictisesti / adormi.

Advertisements

One thought on “Knight and Day vs Killers

  1. :)) nimeni nu incaseaza nici un pumn in filmul asta, nici macar nu se sinchiseste sa ne dea impresia ca s-ar da vreun pumn, daca n-ar fi fost momente cat de cat funny, tembele de fapt probabil ca ar fi fost ruda de gradul I cu killers 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s