Pitzi

De cand au aparut pitzipoancele, eu zic sa fie 8 ani – maxim. Adica fete care se imbracau in leopard si dadeau 2 kile de ruj pe fatzalau au aparut imediat dupa ’90 dar pitzipoanca asta moderna e un produs nou.

Cum recunosti o pitzipoanca?

Prin elementele definitorii – are 3-4 pierce -uri dar nu are treaba cu fenomenul punk, are eigari – sau colanti – machiaj si ruj strident, ochelari de soare si ceva cu toc.

Unde se poarta o pitzipoanca?

Deobicei pe “scaunul mortului” intr-o masina “da valoare” mai nou si pe locul din spate de pe motor, ca doar nu e atat de inteligenta sa si conduca unu. In mall, club si la scoala – astea-s 3 medii naturale unde se gaseste cu usurinta.

Cum ajungi pitzipoanca?

Simplu, daca porti 1 inel sa stii ca nu esti pitzi, ea trebuie sa aiba macar 3 inele pe o mana si eventual pe ala cu verigheta mai pune unu, cu scop preciz de a “braili” eventualii parteneri. Apoi lantzuri, cat mai multe – cand ajungi ceva gen B.A. Baracus  ai nimerit-o. Ochelari de soare – POLICE – e un fel de ecuson al pitzipoancelor. Pune o rochie cu mult sclipici, aurie sau argintie, cercei rotunzi si cat mai mari. E greu bre sa fii pitzipoanca … nu vezi cat material trebuie sa pui pe tine.

Ce durata viata are o pitzi?

Depinde … unele ies in public desi nu-si dau seama ca au depasit cu mult termenul de valabilitate , in general se gasesc intre intervalul 16 – 40 ani +/- .

Ce utilizare are ?

Gen escorta, te prezinti cu ea in lume si-ti creste cota, deobicei e bine sa o schimbi dupa o utilizare, desi ea va face mare scandal, trebuie sa le schimbi cat de des poti.

Cum sa nu fii pitzi?

Asta e greu, deobicei uita-te-n ohlinga si analizeaza-te un pic. Daca fusta ta are sub 10 cm, decolteul tau e mai ceva ca al lui Pamela Lee Anderson sau stralucesti ca un pom de craciun – e clar ca esti pe calea cea buna 🙂 – poti sa arati bine, sa fii sexy si fara sa exagerezi, sa te dai in spectacol sau sa te categorizeze lumea drept “parapanta”. Tu nu esti o pitzi dar daca porti uniforma de “plintzesa” – lumea o sa te catalogheze asa.

Advertisements

3 thoughts on “Pitzi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s