Cand esti prost …

Cand esti prost, nu te duce bibilica sa spui ceva in fata unui judecator care sa fie credibil, se intampla cam asa:

“- Inculpat John Smith … zici ca l-ai taiat pe Jimmy Knoxville cu drujba pentru ca asa ai vazut tu in GTA 4 (PC GAME)?

– Daaaaa …. buuuu buuu, buuuu buuu – lacrimi + muci.

– Atunci esti liber, sa vina reprezentantul Rockstar Games in instanta.”

Urasc prostii de genul asta si ce e mai rau ca oamenii pun botu’ la astfel de prostii. Mai ales aia in State si Australia.

De ce sa plateasca cineva care a facut un joc video superb, in care iti da libertatea sa faci orice – pentru ca tu esti un prost, care faci idiotenii mai mari ca tine.

De ce sa scoata sangele si violenta dintr-un joc pentru ca tu nu recunosti ca esti un sinistru macabru ce meriti sa stai la parnaie unde ti-e locu si ma obligi pe mine sa vad in loc de sange – floricele si unicorni roz.

Nu inteleg faza asta – pusti de 17 ani, te duci la scoala cu un AK47, tragi 30 de gloante in colegi si profesori si apoi te sinucizi. Cine e vinovat pentru asta?

Copilul ala ucigas, sininstru si sociopat?

Nuuuu …. vinovati sunt trupa Rammstein. Pentru ca dracu ala prost avea un mp3 cu piesele trupei atunci cand s-a decis sa fie Conan Barbaru’.

La mine in Galati – pe faleza , pana acum 3 ani puteai sa te dai cu bicicleta, dar intr-o zi, un drac prost a intrat cu bicicleta intr-o baba si asa s-a pus lege votata de consiliul local Galati, ca nu mai ai voie sa te dai cu bicicleta pe faleza.

In Bucuresti s-a gasit o proasta sa se arunce in fata metroului fix cu juma de ora inainte sa ma duc eu la munca, si in ziua aia am asteptat metrou juma de ora … dar nimic. A trebuit sa iau taxiu’ si sa intarzii ca aia n-a gasit metoda mai buna sa se sinucida. Si nici macar n-a reusit … apai sa nu te duci la aia si sa-i freci doua peste ceafa sa se trezeasca din prostie? Coana? Ne sinucidem si noi sau ce dreq …”

Atunci nu te apuca dracii?

Ce o sa facem … o sa interzicem metroul? Interzicem jocurile pe PC, jucam doar solitaire? Nu mai ascultam Rammstein? Poate doar Andra? Interzicem podurile si pastilele?

NU!

Cand esti prost – e bine sa fii numai in jurul tau pentru ca e posibil sa ne afecteze pe toti si sa-i mai si contaminezi pe altii.

Advertisements

3 thoughts on “Cand esti prost …

  1. Muzica are un anume mesaj, transmis intr-un anume fel (unele rock-uri fiind foarte “suparate”). Poate sa influenteze o mica parte din oameni. (Nu multi dar destul cat sa fie statistici de pe urma lor)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s