Masonii si nemurirea

Mihai Icsulescu este doctor cercetas in domeniul evolutiei, al genelor umane si al imbatranirii. De 10 ani se chinuie sa dea raspuns in fata celorlalti frati ai lui,  cauta elixirul tineretii vesnice.

Bine, asta fiind spusa pe intelesul tuturor. Defapt viata vesnica e un proces complicat. Daca reptilele devin din ce in ce mai puternice si ating maximul evolutiei odata cu imbatranirea, la mamifere treaba e invers. Adica dupa ce ai ajuns adult – perioada 18 – 25 de ani este maximul evolutiei tale ca individ. Dupa 30 de ani incepi sa “dai inapoi” si regresezi pana la moarte cand ajungi un batran garbovit si fara puteri.

Gena imbatranirii – asta l-a disperat si pasionat totodata pe dr Mihai Icsulescu deindata ce a aflat de existenta ei. Mihai e un tip ok, nu e insurat pentru ca sta 11 ore pe zi in laborator si nu are timp de frecat menta prin Bamboo. Insa de la 18 ani este membru in Loja 1354 Masonica. Dupa doi ani de la terminarea studiilor, pt ca tipu e oarecum genial in treaba lui, a primit un laborator si o groaza de bani ca sa dezlege tainele “Nemuritorului”.

De la 20 la 35 de ani, Icsulescu a reusit sa descopere gena respectiva si chiar mai mult, a reusit sa faca un hamster nemuritor, insa cum nu poate testa pe oameni realizarea lui, i-a fost greu sa creada ca a reusit. Ultima data a testat pe un porc, pentru ca sunt 80% identici cu oamenii – din punct de vedere genetic, evident – stia ca nu mai are mult pana sa dea lovitura finala.

Succes. Dupa 15 ani de munca, intr-o zi de miercuri pe la 15:42, Dr Mihai Icsulescu avea sa schimbe istoria lumii.

In seara de joi, ora 19:00 – a avut loc o intrunire a fratilor. Dl Dr. Icsulescu avea sa fie ridicat in sfarsit la gradul 2 – Maestru … dupa ce l-or felicitat ca a terminat level 1, s-au gandit, s-au sfatuit si apoi au hotarat:

– Bine asadar fratilor, in acest moment de zbucium al evolutiei noastre umane, avem asadar puterea vietii vesnice. Insa acest dar nu poate fi impartasit muritorilor de rand. Imaginati-va ce consecinte ar putea avea acest fapt, totusi … dupa 150 de ani de cercetare, cautare si bani cheluiti, am reusit!

– Uraaaaaa

– Care dintre voi e dispus sa traiasca vesnic?

…. moment de liniste, apoi au inceput sa comenteze intre ei, si au susotit ceva vreme apoi liniste ….

– Frate Icar, nu doreti tu acest dar?

– Preamarite Cavaler Templier Level 12 (aka za Boss) – am o problema la coloana plus ca ma omoara genunchii si n-as putea sa sufar asa la nesfarsit …

– Inteleg Frate Icar, atunci Cavaler Poseidon, ti-ai dori sa fii vesnic printre oamenii acestei lumi?

– Oooo mare Cavaler Templier Level 12 (aka za Boss) – eu am 99 de ani, maria ta, abia astept sa ma vad cu nevasta-mea pe lumea ailalta!

– Inteleg Frate Poseidon. Dar totusi cineva trebuie sa ramana vesnic tanar si sa propavaduiasca mai departe secretul nostru … cineva tanar, care sa fie iteligent, loial si dedicat cauzei noastre …. hmmmm …. hmmmm… Gata! Am hotarat, Dr Mihai Isculescu, din moment ce te-am facut Master (Yoda :)) ) ar trebui sa fii tu vesnic tanar !

– Dar preamarite Cavaler Templier Level 12 (aka za Boss), eu nu stiu daca sunt peroana potrivita.

– Esti frate, de azi inainte vei primi numele de Mc Paul si vei avea rangul de Master Mc Paul. O sa te muti in New York si vei continua viata ta acolo. Esti un element important in destinul umanitatii ca sa te zbati aici – intre Dristor si Militari :)) . Maine dimineata vei primi un bilet de avion si instructiunile. Fie ca Marele Creator sa te vegheze si protejeze.

– Multumesc mare Cavaler Templier Level 12 (aka za Boss).

– Declar intalnirea inchisa, fratilor, misiunea noastra aici a luat sfarsit, puteti sa va intoarceti la vietile voastre obisnuite. Fie ca vremurile tulburi sa fie linistite de Marele Creator prin vointa lui Master Mc Paul.

– Uraaaa, uraaaa, uraaaaa !!!

One thought on “Masonii si nemurirea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s