10 sfaturi pt o nunta da vis

Dupa ce am participat la multe evenimente cu scopul de a lega barbatul de o singura femeie, si a-i pune inel pe deget cum pun aia de la Discovery pe porumbei sa vada prin GPS cat si unde zboara pasarili, am venit cu niste sfaturi pt aia dintre voi care s-au decis sa ceara mana unei femei.

10. Nu pune la masa pe Vasea cu John. Desi cei doi sunt amici, nu uita ca Vasea l-a prins pe John calare pe iubirea vietii lui, Matilda si ca i-a zis ca-l omoara daca intra in campul lui vizual.

9. Esti mire, deci cand vine alaiu te-ai scos, tre sa pupi pa toata lumea. Iti sugerez sa abordezi tactica de gentleman – adica nu conteaza ca esti cel mai manelica pe sistem turbo din galaxie, dar cand vine tanti Giorgicica (care a fost mai libertina de felul ei) sa-ti bage un mozol pe obraz, intinde usor mana sa dai noroc. O tii la distanta si iesi castigator.

Mireasa nu scapa nepupata, d’aia tre’ sa iei un servetel umed, il bagi in vodka (ai pe masa ceva tarie >40 Grade) – si-i zici ca are ceva pe obraz, dupa care o freci pe fatzalau ca sa nu fie problem.

8. Aia care-ti fura mireasa – tre sa-i imbunezi, ii lasi sa ceara ce vor ei … apoi le bagi o naveta de bere. Crede-ma ca se domolesc usor si iesi ieftin.

7. Ai grija cu cine dansezi, ca e posibil sa te calce pe picioare. Iar rezultatele difera de la o pizti la un hipopotam.

6. Vinu, fii cu ochii pe vin. Incearca sa faci tot posibilul sa NU ramai fara. Daca ai ramas fara vin apai nimeni nu pomeneste de cat de bine or mancat, ce frumos a fost decoru’ sau altceva. Daca ai si rude mai de la tzara, apai vezi sa nu scoate securea sa te chestioneze in legatura cu vinu. Cum e cu vinu … ? Vin, da’ n-o sa vin degeaba 🙂

5. Nasu – asta e ala care deconteaza la marea strigare. D-aici iei 25% din dar, deci pupa nashu, traiasca nashu …

4. Nu bea mult alcool, ca daca te faci praf de la inceput, apai or sa te invarta babetele la hora de o sa-ti vina sa dai tot ce e mai bun din tine 🙂

3. Nu lua lautari jitanes. Daca ai un var mai bogat, apai ai sa auzi toata noaptea:

“Si pentru jupanu’ X , se stieeeee ….. ”

2. La masa de primire (aia cand vine alaiu ) sa-ti pastrezi un pahar pt tine si pt coana mireasa. Nu da drumu’ la paharu’ ala ca daca-l pierzi si iei altu’ – herpes scrie pe fatza ta.

1. Sa te insor e lucru rau, dar daca tot o faci si n-ai cale de scapare, atunci da-i un calmant la “coana mireasa”, vb cu taica-tu sa se ocupe de nunta in general pt ca tu esti VIP si n-ai timp de management. Baga-te in discutii cu lumea ca sa mai scapi de dansat babete. Nu bea mai mult de un redbull ca dup’aia o sa ai o moaca de dopist in poze 🙂

Daca am uitat ceva, mai adaugati voi …

Advertisements

2 thoughts on “10 sfaturi pt o nunta da vis

  1. 11. Daca ai multi invitati ai grija sa intrebi la localul ales daca au si parcare. Nu de alta dar sa nu se ajunge la faze de genu ridicat masini sau batai pe locurile inexistente.
    12.Biserica pe care o alegi sa fie una mai serioasa asa (preotul de fapt) sa nu te trezesti ca stai la rand la intrare sa iasa celelalte 3 nunti din aceeasi zi. Nu e fun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s